Disciplinska sveska....
3 posters
Stranica 1/1
Disciplinska sveska....
E sad da vidim junake koji se sjecaju ove famozne sveske (teke)....
Mislim da su "Tuta" (ili Tute-kako se jednom majstor potpisao u garazama ispod zutih nebodera), Krstic i Cikota bili redovno upisivani, dok smo Marko, Okuka Tanja, Azra, Delic, Maric i ja bili skoro rame uz rame sa njima.....
U jednom danu po par puta......hahahahahh.....pa te jos i podvuku.....E jes' to bila glupost......te na kraju polugodista citaju najgore......
Moja majka je vec imala fobiju od te sveske (teke)....
Al' smo bili ludi......
Mislim da su "Tuta" (ili Tute-kako se jednom majstor potpisao u garazama ispod zutih nebodera), Krstic i Cikota bili redovno upisivani, dok smo Marko, Okuka Tanja, Azra, Delic, Maric i ja bili skoro rame uz rame sa njima.....
U jednom danu po par puta......hahahahahh.....pa te jos i podvuku.....E jes' to bila glupost......te na kraju polugodista citaju najgore......
Moja majka je vec imala fobiju od te sveske (teke)....
Al' smo bili ludi......
dragan smiljanic- Dežurni škole
-
Broj komentara : 82
Registration date : 2007-03-25
Re: Disciplinska sveska....
Da, potpuno sam zaboravila na disciplinsku svesku, dok Vedo (moj sin) nije prije neki dan izjavio da ih nastavnica engleskog upisuje u neku svesku ukoliko ne slusaju na casu... pala sam od smijeha (naravno cim je on okrenuo ledja).
Emina- Blagajnik
-
Broj komentara : 63
Registration date : 2007-04-30
Re: Disciplinska sveska....
MA VIŠE SAM VOLIO DA ME PAŠIĆ NA RADNOM I TEH VASPITANJU PECKA ONOM STRUJOM SA ONOG EL. MOTORA ILI PUKNE NAPRSTKOM ZA ŠIVANJE NEGO DA ME UPIŠE U SVESKU.
JEST ONO BIO IDIOT.
JEST ONO BIO IDIOT.
marko perojević- Maturant
-
Broj komentara : 199
Registration date : 2007-03-11
Stranica 1/1